top of page

0,0 % Bier

Unser Webshop ist natürlich voll mit Bieren unter 0,5 % Alkohol, aber was ist, wenn Sie wirklich nach komplett alkoholfreien Bieren suchen? Ein echtes 0,0 % Bier? Haben wir das? Natürlich hat OnderNulPuntVijf das! Um es Ihnen leicht zu machen, finden Sie unten alle 0,0%-Biere.

 

100% ALCOHOLVRIJE BIEREN

Bij OnderNulPuntVijf verkopen we alcoholvrije bieren tot 0,5%. Als je op zoek bent naar een biertje waar helemaal geen alcohol inzit, ben je bij ons zeker aan het goede adres. We hebben de allerlekkerste alcoholvrije 0,0% bieren aan ons assortiment toegevoegd. Geniet!

Witte Parel 0,0% Witbier

0,0% BIER OF ALCOHOLARM BIER?

De vraag naar dranken zonder alcohol(waaronder 0.0 bier) groeit enorm. Belangrijk is om te letten op het volgende verschil: alcoholvrij en alcoholarm. Alcoholvrij bier (in Nederland) is ook echt 0.0% alcohol. Dit kun je dus gerust voor, tijdens en na je zwangerschap drinken zonder dat het schadelijk is voor de baby maar dit kun je bijvoorbeeld ook drinken als je om andere gezondheidsredenen geen alcohol wil of mag drinken. Alcoholarm bier kan nog enkele promillages alcohol bevatten en is dan dus af te raden.

 

Let dus goed op wat er op het etiket van het biertje staat. Als er onder 0,5% op staat, dan kun je er niet automatisch van uit gaan dat het bier 0.0 is. We raden dan aan om even contact op te nemen met ons of op de website van de bierbrouwer te kijken. Als er echt 0.0 op staat dan kun je het met een gerust hart drinken. De smaak is overigens niet minder lekker als het bier 0.0 is. Veel grote brouwers begrijpen ondertussen de waarde en winst van alcoholvrij bier en werken dus hard om het beste recept in handen te krijgen. 

 

Op deze pagina staan al onze bieren die 0.0 zijn, dus helemaal geen alcohol bevatten. Staat het bier niet op deze pagina dan kan het meer dan 0.0 procent bevatten. 

bottom of page